Detailní popis produktu
ta pravá chuť paštiky jen z farmy sokol
Jemně mletá paštika je vyráběna z vepřového masa a vepřových jater, cibule a koření. Při výrobě používáme koření od místního dodavatele "Davídkovo koření" - koření zcela bez konzervantů a přidané soli.
Paštika s vepřovým masem a nivou je tepelně zpracovaný uzenářský výrobek.
Paštika s vepřovým masem a nivou, přirozeně bez lepku, bez konzervantů. Potravina nejvyšší kvality, od českého farmáře. Výrobek z podhůří Orlických hor. Výrobek od tradičního regionálního výrobce.
Paštiku dodáváme v jednorázových, nevratných, skleněných obalech. Výrobek zavážíme s minimálním datem spotřeby 1 měsíce. Výrobek je přirozeně bezlepkový a bez konzervantů. Paštika má výraznou játrovou chuť. Teplota skladování do 3 - 5 ⁰C.
Složení
- vepřový bok 23%, Niva 16% (MLÉKO, jedlá sůl NaCL, chlorid vápenatý,smetanová kultura, kultura Penicillium roqueforti, sýřidlo), vepřové maso 15%, vepřová játra 15%, brambory 15% cibule 15%, sůl, "Davídkovo koření", max. obsah tuku 25%
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.