Mlsejte zdravěji, mlsejte raději s Rozárkou
Kód: 2326 | Značka: Farma Sokol

Jogurt BÍLÝ 250g

18 Kč 15,65 Kč bez DPH
Rezervace

Čerstvý jogurt z kravského, pasterovaného mléka. Jogurt zrající v kelímku. Nově všechny naše jogurty obsahujíprobiotika a ABT kultury (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacteria, Streptococcus Thermophilus), které příznivě působí nejen na střevní mikroflóru.

Kategorie: Jogurty a mléčné dezerty
Záruka: uvedené na obalu
bezlepkové: Produkty neobsahují lepek.
ZÁRUKA: MINIMÁLNĚ 10 dní
HMOTNOST: 0,31 kg
SLOŽENÍ: mléko, sušené mléko, jogurtová kultura, ABT kultura (Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium) obsah tuku min. 3%.
ALERGENY: MLÉKO

OCHUTNEJTE KRAVSKÝ JOGURT VYRÁBĚNÝ, DLE TRADIČNÍCH RECEPTUR

Domácí, ručně vyráběný jogurt z čerstvého, kravského, nehomogenizovaného, plnotučného, pasterovaného mléka.

Pro výrobu jogurtů používáme plnotučné mléko, k zahuštění pak sušené mléko, dále pak jogurtovou kulturu. Díky použití sušeného odstředěného mléka má výsledný jogurt vysoký obsah bílkovin a vápníku, tedy těch složek, které jsou na mléčných výrobcích nejvíce ceněny. Vzhledem k tomu, že vlastní jogurt uzrává přímo v kelímku, je prakticky veškerý mléčný tuk usazen ve vrchní, cca 5 mm silné vrstvě jogurtu, což může vyvolávat dojem, že se jedná o jogurt s vysokým obsahem tuku.

V jogurtu je znát typická, přirozená chuť mléka. Jogurt má příjemnou chuť bez nakyslých tónů.

Jogurt z Rampuše, přirozeně bez lepku, bez konzervantů. Potravina nejvyšší kvality, od českého farmáře. Výrobek z podhůří Orlických hor. Výrobek od tradičního regionálního výrobce.  

Jogurt dodáváme v jednorázových, nevratných 250 ml kelímcích. Výrobek zavážíme s minimálním datem spotřeby 10 dní, výrobek je bez jakýchkoliv konzervantů, proto po otevření originálního balení doporučujeme spotřebovat do 24hodin. Výrobek doporučujeme neklopit.

Složení

  • mléko, sušené mléko, jogurtová kultura, ABT kultura (Lactobacillus  acidophilus, Streptococcus  thermophilus, Bifidobacterium) obsah tuku min. 3%

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: